Mental sundhed – Alkalisk Træning

Lær at skabe mere fysisk og mentalt overskud i hverdagen gennem vejrtrækning- og kuldetræning i optimale omgivelser.

Alkalisk Træning består af en kombination af deciderede vejrtrækningsøvelser, fysisk træning og frivillig kulde træning, der øger din stress tolerance og mentale styrke.

Træningen bygger på gamle teknikker der har været kendt i tusindvis af år, men først fornylig har Hollandske Wim Hof ved et samarbejde med en forskergruppe på Radboud Universitet i Nejmegen, bidraget til vores viden om hvordan kombinationen af vejrtrækningstræning, styrketræning og kuldetræning kan influere på vores immunsystem og evne til at modstå sygdom. Vores fysiske formåen og udholdenhed øges, samtidig med at man evner at forblive i mental balance. Ved at opnå et særligt kendskab til hvordan forskellige vejrtrækningsmetoder påvirker kroppens ydeevne, og hvordan man kan anvende vejrtræknings teknikker til at skabe mental ro, træner du din evne til at finde ekstra ressourcer frem når du har brug for det, og også til at skabe indre ro, når du ikke selv kan finde den. Træningen vil øge din stress tolerance og samtidig reduceres dit kroniske stress niveau i dagligdagen.

Lær at skabe mere fysisk og mentalt overskud i hverdagen gennem vejrtrækning- og kuldetræning i optimale omgivelser.

Med kontrol over sindet og kontrol over kroppen, kan man efterhånden udnytte det til at blive komfortabel med kuldetræning, som er der hvor den største effekt på stressniveauer og stresstolerance forekommer. Kulde-træningen er primært som selvtræning. Hvis du af forskellige årsager ikke kan deltage i kuldetræningen får du stadig et stort udbytte af styrke – og vejrtrækningstræningen.

Faglighed har højest prioritet

Træningen er tilrettelagt af Fysioterapeut Caroline Z. Adams og Overlæge, ph.d. Lasse E. Rasmussen. Det betyder, at hvis man har forskellige sygdomme med i bagagen kan man helt trygt deltage i træningen, da vi tager højde for din fysiske og psykiske formåen. Der er planlagt tid til at stille spørgsmål både før og efter hver træningssession, så du bliver klædt på til at forstå det der sker med din krop.

Status

Start-up 2021
EXIT 2023

400+

Gennemførte patientforløb

600+

Undersøgelser inkl. blodprøver

8

Sygdomskategorier med respons

4

TV udsendelser inkl. DR2 og TV2

www.alkali.dk

kontakt@alkali.dk

CVR : DK42376825

Besøg virksomheden